Camiel Boomsma - Artistiek directeur
Camiel Boomsma is een van de meest veelbelovende pianisten van zijn generatie en wordt geprezen door internationale pers en publiek om zijn gevoelige en indringende spel. Camiel heeft op velen grote nationale en internationale podia en series opgetreden, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, het prestigieuze Schloss Elmau, Teatro la Fenice in Venetië en St. John's Smith-square in Londen. Ook als kamermusicus treedt Camiel veelvuldig op met onder andere musici van het Radio Filharmonisch Orkest, en vormt hij een vast duo met Marieke Vos.

In 2013 maakte hij een gedurfd albumdebuut met onbekende pianotranscripties van het werk van Wagner. Zijn opnames Transcriptions for piano en Porazzi voor Etcetera Records ontvingen vele lovende kritieken in onder andere BBC Music magazine Diapason (4 sterren), Trouw, NRC, De Volkskrant, Luister Magazine, Classica e.a.

De Volkskrant schreef over zijn album 'Musings' met o.a. Chopin-uitvoeringen: 'aan Boomsma's vingers kleeft fluweel'.

www.camielboomsma.com

Marieke Vos - Artistiek directeur
speelt als kamermusicus en soliste veelvuldig op nationale en internationale podia.

Marieke speelde op festivals als het Gergiev Festival, het Grachtenfestival, het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht en het Hart & Ziel festival.
Daarnaast is zij oprichtster en artistiek leider van het Nederlands Kamermuziek Ensemble.

Marieke speelde onder andere in de Doelen, Tivoli Vredenburg, Toonzaal Den Bosch en het Concertgebouw, daarnaast is zij regelmatig te horen op NPO Radio 4, te zien op Brava TV en speelde live bij Podium Witteman op NPO 2.

Marieke is artistiek leider van het Paltz Kamermuziekfestival en de Paltz Kamermuziekserie in het Herman van Veen Arts Center, gelegen op Landgoed de Paltz te Soest.

www.mariekevos.nl

Onze Doelen

• Het ontwikkelen en uitvoeren van onze artistieke ideeën.

• Het verrijken van het culturele landschap in Nederland en het behoud van de culturele sector.

• Het presenteren van klassieke muziek op het hoogste niveau toegankelijke voor iedereen.

• Het organiseren van masterclasses waarbij jonge getalenteerde musici, studerend aan het Conservatorium of jong talent uit de omgeving, een podium geboden wordt.

• Stichting Mirantibus wil een verbindende factor zijn binnen de gemeenschap van Baarn en draagt bij aan een levendig centrum.

'Aan anderen, al is het maar voor even, nieuw geluk te geven, dat is de roeping der kunst'
Anna van Gogh - Kaulbach