Bestuur

Carlos Micháns - Voorzitter

Carlos is een Nederlandse componist, opgeleid en opgegroeid in Argentinië.
Carlos is een inspirerende persoonlijkheid met een brede belangstelling. Hij studeerde piano, orgel, compositie, koor- en orkestdirectie in zijn geboortestad Buenos Aires.
Hij schreef vele composities in opdracht van muziekorganisaties en veelal internationaal bekende solisten, dirigenten, kamermuziek-gezelschappen, koren en orkesten.
Carlos verwierf vele prijzen voor zijn composities in zijn geboorteland Argentinië, Spanje, de VS en Nederland.
Sinds 2019 artistiek directeur van het Centre Culturel Arteméum in Langres (Frankrijk).
Drs. Karen Kragt, Master of Science - Secretaris

Bevlogen en ondernemend is de beste omschrijving van Karen.

Met een achtergrond in de gezondheidswetenschappen en epidemiologie heeft zij diverse bedrijven in Nederland en daarbuiten tot bloei gebracht. De rode draad was people services. Door haar achtergrond in zowel de semi publieke als de private sector kijkt ze door sectoren heen; ze zoekt naar de cross-over van talenten en ervaringen en naar nieuwe mogelijkheden die toegevoegde waarde kunnen leveren voor organisaties en teams.
Karen is partner bij executive search bureau Partners at Work.

Daarnaast heeft Karen met veel plezier 20 jaar fluit en piccolo gespeeld in amateur symfonieorkesten.

Marcel Peek - Penningmeester
Marcel Peek is geboren (1953) en getogen in Utrecht. Na de HBS-A studeerde hij economie aan Universiteit Tilburg. Vervolgens heeft hij gewerkt bij het Economisch Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, bij het Ministerie van Economische Zaken en bij ING Economisch Bureau Nederland. Sinds 2015 geniet hij van een welverdiend pensioen.

 Zijn betrokkenheid bij kunst en cultuur blijkt uit de diverse functies die hij in de loop der jaren binnen meerdere stichtingen heeft bekleed.

Als gepassioneerd muziek- en kunstliefhebber heeft hij in 2019, samen met componist, schrijver en verzamelaar Carlos Micháns, het Centre Culturel Arteméum in Langres (Frankrijk) opgericht (www.artemeum.fr), waar hij onder meer verantwoordelijk is voor financiële en commerciële zaken.


Comité van aanbeveling


Lex Bohlmeijer - Presentator NPO Klassiek

Jan Jansen - Klarinettist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest
In herinnering: 1958 - 2022

Joey Roukens - Componist

Lestari Scholtes - Pianiste, artistiek leider 'Vrienden van de Kamermuziek',
Directeur Pianoduo Festival Amsterdam

Daniël Boomsma - Speechschrijver Ministerie