Kaartverkoop

Bestel uw kaarten
U kunt uw kaarten voor elk concert bestellen door te mailen naar:
stichtingmirantibus@gmail.com
Geef hierbij aan met hoeveel personen u komt, uw naam en telefoonnummer.
Betalen kan uitsluitend van te voren via rekening nummer:
NL13 SNSB 0339 8255 53 t.n.v. Stichting Mirantibus. Vermeld hierbij uw naam.

Kaartprijs voor alle concerten: €17,50 inclusief drankje.

Jaarabonnement
Het is mogelijk om een jaarabonnement te kopen voor de programmering van heel 2021.
Voor slechts €125 kunt u alle 7 concerten en de masterclass bijwonen inclusief drankje.
Hiermee profiteert u van een korting van ruim 20%.

Komt u met de auto?
In de Kampstraat zijn er weinig mogelijkheden om te parkeren.
We raden u aan om te parkeren op de Brink, 200 m. van het Witte Kerkje vandaan.

Maatregelen in verband met Covid-19
- We kunnen per concert maximaal 30 bezoekers ontvangen
- De concerten duren een uur en hebben geen pauze
-
Het is verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst. Deze mag u afzetten zodra u op uw plek zit.
-
We vragen u om 1.5 meter afstand te houden van elkaar in de kerk. De zitplaatsen worden op 1.5 meter van elkaar geplaatst. Personen uit één huishouden kunnen naast elkaar plaatsnemen.
- Desinfectiemiddel is aanwezig bij binnenkomst van de kerk.

Bij verplaatsing
Wanneer Stichting Mirantibus genoodzaakt is een concert te verplaatsen i.v.m. het huidige coronavirus wordt u als kaartkoper hiervan op de hoogte gesteld.
Bent u in het bezit van kaarten van een verplaatst concert en kunt of wilt u het concert niet bezoeken op de nieuwe datum? We bieden u graag drie mogelijkheden voor de afwikkeling van deze kaarten.
Doneren: U kunt uw gekochte kaart doneren, de opbrengst komt ten goede aan de doelstellingen van Stichting Mirantibus.
Voucher: U kunt uw gekochte kaart omzetten naar een voucher. Hiermee kunt u naar een van de andere concerten binnen het seizoen waarin u uw kaarten heeft gekocht.
Restitutie: U kiest voor restitutie van het aankoopbedrag

Bij een concert dat doorgang vindt zijn bovengenoemde regels niet van toepassing en is het niet mogelijk om het bedrag van uw aangekochte kaarten terug te ontvangen.